søndag den 5. maj 2013

Happy Mother's Day - Tags

Halløjjjj

Her er lidt gave-pynt til mors dag!
Satser på at få lavet nogle kort denne uge der matcher til disse tags.
Vi skal give "gave" til min mor, svigermor og Nikolai's farmor. Giver du også en opmærksomhed og i såfald hvad giver du?


God søndag og tak fordi du kiggede med!
Camilla
13 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte!
  Nej den tradition er helt gledet ud her i familien; )Min mor er død og svigermor bor på fyn, så hende kommer vi ikke lige forbi...

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke... Er det stempler eller diecuts du har brugt?

  Her gør vi ikke noget særligt ud af mors dag. Jeg mistede min mor for snart 18 år siden, så der har det givet sig selv at det er gledet ud. Men overvejer da om jeg skal give min svigermor et familifoto af vores lille familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Det er rosie posie diecuts jeg har stemplet med step 1 og derefter step 2 og baggrunden på taggen er stemplet med woodgrain. Det hele er stempler fra papertrey ink. Tak for din kommentar.

   Camilla

   Slet
 3. so very pretty - love that rosie posie!

  SvarSlet
 4. Love your Rosie posie tags! Super sweet.- Irma

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine. Supersødt stempel.

  Min mor døde for 9 år siden, men tidligere har min søster og mig altid splejset til en gave/buket.
  Min datter forstår ikke betydningen af morsdag, men min mand benytter altid lejligheden til at give mig en gave på vores datters vegne.......Men det gør han nu også på andre tidspunkter. Så morsdag er ikke noget vi går vildt op i.

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke med den fine blomst. Vi gør til min svigermor, men min mor er desværre død. Jeg får også af min mand og børn :-))

  Ha en god dag

  SvarSlet
 7. Virkelig smukke tags du har lavet.

  SvarSlet
 8. Hvor er de tags fine

  Vi (mine søstre og jeg) giver altid en fælles gave til vores Mor og har altid gjort det. Min mand er lidt mere ustabil overfor sin Mor - nogle gange gør han, andre gange gør han ikke. Desværre betyder det så også, at han sjældent får købt en gave til mig fra vores søn (3½ år), mens han altid får Fars dags-gave ;)

  SvarSlet
 9. Oh, what lovely tags, Camilla!

  SvarSlet
 10. I just love seeing the Rosie Posie! Beautiful tags - i love the woodgrain background with the flower colors. so very pretty

  SvarSlet